7 december 2007

Paradiso bij je thuis


Weer een concert gemist bij jou in de buurt omdat je daar te laat achterkwam? Geen nood, de kans is groot dat Fabchannel het concert voor je uitzendt. Deze site vertoont, na toestemming van de artiesten, de live concertopnames uit Paradiso en de Melkweg. En aangezien weinig interessante acts deze poptempels links laten liggen tijdens hun tournees door de Lage Landen, vind je op Fabchannel veel unieke opnames.

Geniet binnen het singer/songwriter-genre bijvoorbeeld van actuele concerten van Thomas Dybdahl, Damien Rice of Bebel Gilberto. Uit het jazzgenre kun je genieten van Wouter Hamel, Marcus Miller of de New Cool Collective. Eigenlijk is er veel te veel om hier op te noemen. Overigens is het ook nog het vermelden waard dat Fabchannel het voornemen heeft steeds meer concerten uit andere (inter)nationale zalen te gaan tonen.

Website Fabchannel

PS Oh ja, en vergeet vanavond Jools Holland op BBC 2 niet, met optredens van o.a. David Gray, The Coral, Dame Cleo Laine en Sir John Dankworth, Bassekou Koyate, Rilo Kiley en Jack Peñate.

1 opmerking:

Fulco zei

Gave link Jan! Heb een aantal van je suggesties zitten bekijken. Leuk om de New Cool Collective te zien. Heb een aantal CD's van ze en ik wil nog graag een keertje naar hen toe (met big band), maar tot op heden is het er nog niet van gekomen. Maar weer even stuinen bij de concertzalen om te kijken of ze nog een keer in de buurt komen

Groeten, Fulco